Partnere 2011Lofoten Industri AS

Jan Erik og Tommy - Baksnakk Jan Erik (til høyre) og Tommy gir medspillernes lyter og laster
Foto: Tom Steffensen

Baksnakk

14.10.2010, Tom Steffensen

Vi tok en baksnakk med kaptein Tommy Brenna og midtstopper Jan Erik Pedersen, som her utgir sine lagkamerater til leserne.

Mest forfengelig? Daniel Aga, uten tvil, kommer det fra begge to. Har vi egentlig noen alternativer, spør Tommy. Nei, han må stå i dusjen foran speilet, og bruker mer tid på håret enn oppvarmingen. Jeg tror faktisk han til og med var hos frisøren før Kåre Ingebrigtsen kom hit og ledet treningen, sier Jan Erik, før han fortsetter: Noe må ha skjedd med Jørn også etter at han flyttet til Bodø, men han vipper aldri Aga av forfengelighetstronen.

Raskest til å sette opp et telt? Roy har jo… sier Jan Erik før Tommy avbryter han. Ikke svar Roy! Så går det lang tid før Nordheim og Schultz nevnes som et godt potensielt team. Til slutt ender de med å svare at det trolig ville gått raskest med jegeren Ulf S. Kielland.

Tregest til å sette opp telt? Tommy Brenna nevner raskt seg selv om kandidat, og Jan Erik er ikke uenig. Jeg sliter med alt av praktiske oppgaver, sier kapteinen. Tor-Inge Nikolaisen har jeg heller ingen tro på utenom spill på datamaskin, sier Jan Erik og flirer godt.

Sterkeste? Den mest duellsterke er jeg eller Andreas, sier Jan Erik, før Brenna konkluderer med at Jan Erik er den sterkeste. Jeg banker alle på laget uten deg fortsetter, Brenna. Roy Ekrem tror han er sterk, men han holder bare sier Jan Erik, som mener Ekrem er skyld i at alle Lofotens vester er sundrevet.

Jan Erik og Tommy - Baksnakk

Best til å danse? Det må være en av playboyene. Daniel Aga eller kanskje DJ Thunder (Vegard Pettersen red anm. ). Du må for øvrig få med at DJ Thunder er en fantastisk taler, og at jeg er den eneste som har holdt danseopptreden i garderoben, sier Jan Erik.

Verst til å danse? Jeg kan godt foreslå meg selv her og sier Tommy, som heller ikke ser for seg Andre Nordheim eller Kristoffer Nessø som noen danseløve. Jeg har sett Alf også, og det er rett og slett trist sier Jan Erik.

Beste ordfører? Hmm.. Det må være Andreas Knutzen er begge enige om. Han ville gjort alle til lags. Passe pusling, han er venn med alle, sier Jan Erik.Verste ordfører?
Lars Konrad Johnsen fra Vestvågøy ville trolig ikke gjort det bra her i Vågan. Han ville kunne gitt støtte til Statoil og resten ville blitt lagt ned.

Mest vimsete? Aga igjen, uten tvil. Han er den største rotkuken i historien. Siden Paul Rolandsen forlot klubben har ingen vært i nærheten av Aga, sier Jan Erik. Han har ikke oversikt over noe fortsetter Tommy.

Best på trening? Schultz, Brenna og Nessø, sier Jan Erik. De er ivrigst hver gang. Men kvaliteten er best hos meg sier Jan Erik og flirer.

Verst på trening? Georg er dårligst før spilleøktene starter i alle fall. Jan Erik er enten jævlig god eller bare jævlig, sier Brenna.

Råneren? Det står helt klart mellom to stykker. Lars Konrad vil ha den fineste bilen, mens Vegard vil ha det beste anlegget. Ingen andre i klubben bryr seg, sier Jan Erik.

Best drag på damene? Roy Ekrem, he he he.. Men det er bare hos venninnene til dattra, avslutter guttene.