Partnere 2011Lofoten Industri AS


Foto: Tom Steffensen

Avsluttet sesongen med seier

02.10.2010, Tom Steffensen
Lofoten vant som ventet sesongens siste kamp borte mot Ballstad, men et defensivt orientert hjemmelag gjorde det vanskelig for gjestene.

Ballstad overrasket Lofoten og tok tidlig ledelsen med en fin scoring. Etter dette la de seg bakpå og gjorde det vanskelig for gjestene. Men etter hvert i omgangen løsnet det for gjestene. Lofoten utligner etter at Runar Hansen herjer på høyrekanten, før han slår inn foran mål til Roy Ekrem som header over keeper og i mål fra fem meter. Så går Lofoten opp i ledelse 1-2 etter et indirekte frispark innenfor 16-meteren etter et tilbakespill til keeper. Ekrem finter ut muren og skyver til Brenna som smekker ballen i hjørnet. I denne perioden bør Lofoten sette både en og to og tre spikre i kista, men lykkes ikke med det, og lagene går til pause på stillingen 1-2.

Vi har nok av sjanser til å avgjøre det allerede i første omgang, men får panikk foran mål sier Andre Nordheim.

Andre omgang var etter rapportene svært dårlig av Lofoten, og bedre ble det ikke da Ballstad utlignet.

Vi har få sjanser i andre omgang, og det vi skaper kommer i hovedsak etter dødballer. Holst kom rundt på kant et par ganger, men enten satt ikke leggene eller så satt ikke løpene inne i boksen, sier Nordheim. Men Lofoten klarte heldigvis å skape en ordentlig sjanse i andre omgang, og den sjansen ble det mål av. Ulf S. Kielland stusser ballen gjennom til Kristoffer Nessø. Nessø forserer med ballen, før han setter den til side for keeper og i mål. En fortjent seier hvor Lofoten burde og kunne vunnet mer, uten at noen av spillerne var særlig fornøyde med annet enn de tre poengene.

Laget: Lars Konrad Johnsen – Ørjan Overholt (Ulf S. Kielland i 45 minutter), Georg Rishaug, Andreas Knutzen, Jørn S. Nordby – Andre Nordheim (Christian Holst i 45 minutter), Tommy Brenna – Runar Hansen (Daniel Aga i 20 minutter), Markus Schultz, Kristoffer Nessø – Roy Ekrem.

Poengene:
3 poeng: Runar Hansen
2 poeng: Georg Rishaug
1 poeng: Markus Schultz

Sagt om kampen:
Tommy Brenna: Vi gjorde en dårlig kamp. Lite trykk, men samtidig hadde vi flust av sjanser og kunne vunnet stort. Merkelig kamp. Sist mot Ballstad var de voldsomt dårlig. Kanskje det lå noe i bakhodet at vi ikke trengte gi alt. Vi prøvde, men de la seg lavt på en liten bane og vi fikk ikke helt til spillet vårt. Men tre poeng er tre poeng.
Markus Schultz: Vi kommer dårlig i gang. Vi er ikke på tå hev. Virker som vi har tatt seieren på forskudd. En grei periode etter ca. 20 minutter der vi trykker dem. Andre omgangen er rett og slett elendig. Vi har masse sjanser og skal vinne mer enn vi gjør. Er nervøst ute på banen når de får 2-2.